Yoga – Free 2B You 

Geef jezelf de ruimte. Beweeg vanuit je midden. Dan straal je vanZelf. 

BREATHE

Verbind je ademhaling met je lichaam.

FEEL

Luister naar je lichaam en voel wat goed voelt, en wat niet. 

CREATE

Jouw lijf. Jouw regels. Jouw flow. GENIET!

 

 

Your body is your Home, make yourSelf comfortable

Outdoor Yoga

De Outdoor Yoga lessen zijn weer gestart! Verbinden met je eigen natuur in de natuur. Hoe fijn is dat?! Doe mee In  de Kennemerduinen en op het strand van Bloemendaal en Zandvoort. kijk voor het actuele lesaanbod op Facebook: LYFR Yoga – Minder Stress Meer Flow. Of neem contact op met Ingrid.

Yoga in Overveen

NU ONLINE VIA ZOOM!

Woensdag van 20.30 – 21.30 uur

Zondag van 9.30-10.30 uur

Yoga in Haarlem

Dinsdag van 10.00-11.00 uur, woensdag van 9.00-10.00 uur 

bij Basic Fit, Bijdorplaan 15, Haarlem.

contact

Om mee te doen, voor actueel lesaanbod, privéles of overige info, mail ingrid@lyfr.nl of bel Ingrid op 06-29173512

Foto’s in dit blok: Brigit Heijnen

GENIET VAN YOGA

Ingrid is opgeleid als yogadocente door Master Manoj Takur van Vyasa Yoga Singapore (branche van Svyasa, the Yoga University in Bangalore, India) in 2008. Ze heeft in Singapore enkele jaren les gegeven op het strand, in de Botanische Tuinen en bij een lokale yogaschool. In de loop der jaren ontdekte Ingrid steeds meer dat yoga niet gaat om de houdingen of hoe iets moet, maar om jou en wat een houding voor jou doet. Yoga brengt je thuis in je lichaam en leert je (weer) te luisteren naar je lijf en te vertrouwen op jezelf.

In 2017 ontdekte ze Strala Yoga. Stråla is een unieke benadering van bewegen als een practice voor duurzaam en inspirerend leiderschap, voor jezelf en je leven. Strala brengt de wijsheden over Natural Movement uit Tai Chi samen met de vormen van yoga, tai chi, qigong en traditionele Chinese Geneeskunde, als een manier om je te begeleiden om

 • beter met stress om te gaan door deze de ruimte te geven en los te laten als deze niet nodig is. 
 • (weer) beter naar jezelf te luisteren
 • te voelen wat het verschil is tussen controle en balans
 • weer te voelen wat innerlijke alignment is en deze te versterken
 • je vrouwelijke draagkracht (yin) en je mannelijke daadkracht (yang) samen te brengen in de magische dans die het Leven kan zijn.
 • meer ontspannen te bewegen en leven vanuit je essentie: je oerkracht
 • je eigen unieke en natuurlijke flow te vinden
 • lekkerder en gezonder in je vel te zitten (more ease =  less dis-ease!)
 • met meer rust en ontspanning steviger  in je eigen schoenen en daarmee in het leven te staan
 • met meer ontspanning en gemak meer te bereiken
 • en weer te STRALEN!   

Niet als doelen om te bereiken, maar als een duurzamere manier van leven. Bezield leven. 

In  oktober 2017 heeft Ingrid de 200+Hour Ready-to-Lead Training van Stråla Yoga door Tara Stiles, Michael Taylor en Sam Berlind afgerond. Gevolgd door Strala Online 200+ Hour Ready To Lead Training, de Strala Online 100+ Hour Advanced Training: Seven Secrets of Leadership en volgt ze de 100+ Online Shiatsu Training van Strala mede-oprichter Sam Berlind. In mei 2019 voltooide ze de 200+Hour Strala Yoga Training 2019 in Amsterdam.

Strala focust op het proces, het samen blijven oefenen, groeien en cocreëren, het samen genieten van elke stap die we zetten en elke beweging die we maken. Er is geen begin en geen einde. We oefenen en leren elke dag weer opnieuw. 

Naast de hoge professionaliteit, de wetenschappelijke ondersteuning en de geavanceerde opzet van Strala trainingen, gaat professionaliteit hand in hand met menselijkheid. Strala Guides inspireren en stimuleren deelnemers om naar hun eigen lichaam te luisteren en hun eigen flow te vinden en te creëren.