Yoga

BREATHE

Verbind je ademhaling met je lichaam. 

FEEL

 Luister naar je lichaam en je hart.   

CREATE

Jouw leven. Jouw regels. Jouw flow. 

 

 

Outdoor Yoga

De Outdoor Yoga lessen zijn er weer! Verbinden met je eigen natuur in de natuur. Hoe fijn is dat?! Doe mee In  de Kennemerduinen en op het strand van Bloemendaal en Zandvoort. kijk voor het actuele lesaanbod op Facebook: Yoga – Minder Stress Meer Flow. Of neem contact op met Ingrid.

Vaste les: elke woensdagavond van 20.30-21.30 (muv vakanties) bij ‘t Wed, Kennemerduinen. Verzamelen bij de fietsparkeerplaats, Ingang bezoekerscentrum Kennemerduinen. Euro 10 per les. Neem zelf je matje en evt. wat water mee. 

Strala Yoga in Overveen

Strala Yoga op woensdagavond van 20.30 – 21.30 uur in de Tetterodehal in Overveen (danszaal) Vanaf juni verhuizen de lessen naar buiten, tenzij het regent. Verzamelen bij de ingang naar ‘t Wed.

Strala Yoga in Haarlem

Elke dinsdag van 17.45-19.00 uur. Relax en Renew na je werk en ga ontspannen en vol energie je avond in. Studio 44, Burgwal 44 in Haarlem. 

GENIET VAN YOGA

Ingrid is opgeleid als yogadocente door Master Manoj Takur van Vyasa Yoga Singapore (branche van Svyasa, the Yoga University in Bangalore, India) in 2008. Ze heeft in Singapore enkele jaren les gegeven op het strand, in de Botanische Tuinen en bij een lokale yogaschool. In de loop der jaren ontdekte Ingrid steeds meer dat yoga niet gaat om de houdingen of hoe iets moet, maar om jou en wat een houding voor jou doet. Yoga leert je (weer) te luisteren naar je lichaam en te vertrouwen op jezelf.

In 2017 ontdekte ze Strala Yoga. Stråla is een unieke benadering van bewegen als een practice voor duurzaam leiderschap, voor jezelf en je leven. Strala brengt de wijsheden over Natural Movement uit Tai Chi samen met de vormen van yoga, tai chi, qigong en traditionele Chinese Geneeskunde, als een manier om mensen te begeleiden om

  • stress los te laten en beter met stress om te gaan
  • beter naar zichzelf te leren luisteren
  • lekkerder en gezonder in hun vel te zitten
  • met meer rust en ontspanning in het leven te staan
  • en weer te STRALEN!

Niet als doelen om te bereiken, maar als een duurzamere manier van leven. In  oktober 2017 heeft Ingrid de 200+Hour Ready-to-Lead Training van Stråla Yoga door Tara Stiles, Michael Taylor en Sam Berlind afgerond. Gevolgd door Strala Online 100+ Hour Ready To Lead Training, de Strala Online 100+ Hour Advanced Training: Seven Secrets of Leadership en op dit moment volgt ze de 100+ Online Shiatsu Training van Strala mede-oprichter Sam Berlind. In mei 2019 volgt ze nogmaals de 200+Hour Ready To Lead Training met als thema Creatie en Creativiteit. 

Naast de hoge professionaliteit, de wetenschappelijke ondersteuning en de geavanceerde opzet van Strala trainingen, gaat professionaliteit hand in hand met menselijkheid. Strala Guides inspireren en stimuleren deelnemers om naar hun eigen lichaam te luisteren en hun eigen flow te vinden.