Soul Yoga

Geef jeZelf de ruimte

BREATHE

Verbind je ademhaling met je lichaam. 

FEEL

Luister naar je lichaam en voel wat goed voelt, en wat niet. 

CREATE

Jouw lichaam. Jouw regels. Jouw flow.

 

 

Outdoor Yoga

De Outdoor Yoga lessen zijn er weer! Verbinden met je eigen natuur in de natuur. Hoe fijn is dat?! Doe mee In  de Kennemerduinen en op het strand van Bloemendaal en Zandvoort. kijk voor het actuele lesaanbod op Facebook: LYFR Yoga – Minder Stress Meer Flow. Of neem contact op met Ingrid.

Soul Yoga in Overveen

Woensdag van 20.30 – 21.30 uur

Zondag van 9.30-10.30 uur (van 3 nov-t/m 8dec 2019)

in de Tetterodehal in Overveen (danszaal)

Soul Yoga in Haarlem

Elke dinsdag van 10.00-11.00 uur

En donderdag van 8.00-9.00

bij Basic Fit, Bijdorplaan 15, Haarlem.

contact

Voor actueel lesaanbod, proefles of overige info,

bel Ingrid op 06-29173512

GENIET VAN YOGA

Ingrid is opgeleid als yogadocente door Master Manoj Takur van Vyasa Yoga Singapore (branche van Svyasa, the Yoga University in Bangalore, India) in 2008. Ze heeft in Singapore enkele jaren les gegeven op het strand, in de Botanische Tuinen en bij een lokale yogaschool. In de loop der jaren ontdekte Ingrid steeds meer dat yoga niet gaat om de houdingen of hoe iets moet, maar om jou en wat een houding voor jou doet. Yoga leert je (weer) te luisteren naar je lichaam en te vertrouwen op jezelf.

In 2017 ontdekte ze Strala Yoga. Stråla is een unieke benadering van bewegen als een practice voor duurzaam leiderschap, voor jezelf en je leven. Strala brengt de wijsheden over Natural Movement uit Tai Chi samen met de vormen van yoga, tai chi, qigong en traditionele Chinese Geneeskunde, als een manier om mensen te begeleiden om

  • stress los te laten én beter met stress om te gaan
  • beter naar zichzelf te leren luisteren
  • weer te voelen wat innerlijke “alignment” is en deze te versterken 
  • te creëren vanuit alignment
  • lekkerder en gezonder in hun vel te zitten
  • met meer rust en ontspanning in het leven te staan
  • met meer gemak meer te bereiken
  • en weer te STRALEN!

Niet als doelen om te bereiken, maar als een duurzamere manier van leven. Bezield leven.

In  oktober 2017 heeft Ingrid de 200+Hour Ready-to-Lead Training van Stråla Yoga door Tara Stiles, Michael Taylor en Sam Berlind afgerond. Gevolgd door Strala Online 200+ Hour Ready To Lead Training, de Strala Online 100+ Hour Advanced Training: Seven Secrets of Leadership en volgt ze de 100+ Online Shiatsu Training van Strala mede-oprichter Sam Berlind. In mei 2019 voltooide ze de 200+Hour Strala Yoga Training met als focus creatie en creativiteit. 

Naast de hoge professionaliteit, de wetenschappelijke ondersteuning en de geavanceerde opzet van Strala trainingen, gaat professionaliteit hand in hand met menselijkheid. Strala Guides inspireren en stimuleren deelnemers om naar hun eigen lichaam te luisteren en hun eigen flow te vinden en te creëren.